piątek, 14 sierpnia 2015
Culinaria pro Patria II
›
Culinaria pro Patria De Re Culinaria Poloniae Principia 1. Żywienie w naturalnym cyklu przyrody Konieczność dostosowania sp...
3 komentarze:
wtorek, 28 lipca 2015
Slow Food Na Kółkach – czyli Coś Innego by Hugo
›
W Poznaniu, i w całej Polsce w ogóle, już od jakiegoś czasu obserwujemy swoistą foodtruckową rewolucję. Czasy, gdy z budki na kołach można...
1 komentarz:
piątek, 30 stycznia 2015
KOLEJ NA WIELKOPOLSKIE SMAKI - CZĘŚĆ 2
›
Zgodnie z obietnicą przedstawiamy Wam drugą odsłonę projektu Kolej Na Wielkopolskie Smaki, promującego zdrowe, ekologiczne produkty z nasze...
5 komentarzy:
środa, 28 stycznia 2015
Wywiad z p. Hanną Suchecką z firmy Ferber
›
W ostatnim czasie spotkaliśmy się z Panią Hanną Suchecką - Dyrektor Zarządzającą firmy M. Ferber Wypożyczalni Sprzętu Cateringowego...
4 komentarze:
piątek, 23 stycznia 2015
KOLEJ NA WIELKOPOLSKIE SMAKI - część 1
›
Nie od dziś wiadomo, że Wielkopolska to kraina wyjątkowego smaku, obfitująca w świetne produkty. Czasem jednak w pogoni za sushi czy kebabe...
1 komentarz:
poniedziałek, 15 grudnia 2014
Nifty No 20 – Eat Smart. W Poszukiwaniu Smaku Jesieni vol 5
›
Jeśli czujecie, że czegoś Wam tej jesieni zabrakło, a nie byliście jeszcze w NIFTY No 20 na jesiennym menu to z pewnością Wasza kulinarna...
2 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer